Pori – Pub Winston 21.3.2019

Puhekupla – dialogia maahanmuutosta -tapahtumassa
torstaina 21.3.2019 klo 18:00 – 20:00 sukelletaan maahanmuuton teemaan teatterin ja avoimen keskustelun kautta.

Puhekupla- tapahtuman ohjelmassa on leikkimielinen draamavisa, avointa keskustelua ja tietysti visassa arvotaan palkintoja.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Puhekupla-tapahtumissa keskitytään ajankohtaiseen, runsaasti mielipiteitä ja suuria tunteita herättävään maahanmuuton teemaan tavallisten ihmisten omien kokemusten ja tutkimustiedon pohjalta, teatterin ja yhteisen keskustelun keinoin. Puhekupla-tapahtumissa ei tavoitella yksimielisyyttä, vaan avointa ja kunnioittavaa vuoropuhelua. Tavoitteena on yhdessä pohtia, miten yhteiskunnallisia vastakkainasetteluja voisi purkaa ja miten moninaisuuden kanssa elämistä voi helpottaa, olipa kyse sitten eri maista tulevista ihmisistä tai erilaisista mielipiteistä.

Järjestäjät

Puhekupla-tapahtumia järjestäjää kolmesta tutkijasta ja kolmesta esiintyvästä taiteilijasta koostuva työryhmä. Uudellamaalla asuva Puhekupla-työryhmä on järjestänyt tammikuusta 2017 alkaen dialogiin kannustavia tapahtumia pääkaupunkiseudun baareissa, kirjastoissa ja asukastiloissa. Vuonna 2019 Puhekupla-kiertue matkaa eri puolille Suomea.

Hanketta tukee Koneen Säätiö.

Puhekupa-tapahtuma on osa Rasisminvastaisen viikon ohjelmaa.